fbpx
Tillbaka

Yomper

Yomper är ett elektrisk drivaggregat som kompletterar din manuella rullstol. Yomper hjälper och underlättar för dig i backar, på ojämn mark eller att bemästra vardagshinder. Ibland måste du anstränga dig mycket för att komma över hinder eller upp för sluttningar. Med tiden kommer dessa ansträngningar sannolikt att orsaka ledvärk, särskilt i axlarna. Enligt kliniska studier lider 30 till 73% av manuella rullstolsanvändare av axelsmärta. Minskar förslitningsskador och får hjälp i vardagliga situationer. Yomper anpassar sig efter dina behov och olika situationer. Dess unika centrala position, gör att du nästan glömmer bort att Yomper är monterat på din rullstol. EasyGo-boxen ger en bekväm och enkel hantering, den kopplas enkelt via Bluetooth till Yomper. Du kan ställa in Yomper i 2 olika lägen: inomhus och utomhus. Som tillval finns det en vårdarstyrning som kan anslutas till Yomper.

Specifikationer

Yomper hjälpmotor

Yomper är ett elektrisk drivaggregat som kompletterar din manuella rullstol, hjälper och underlättar för dig i backar, på ojämn mark eller helt bemästra vardagshinder.

EasyGo-box

EasyGo-boxen ger en bekväm och enkel hantering, den kopplas enkelt via bluetooth till Yomper. Du kan ställa in Yomper i 2 olika lägen: inomhus och utomhus. Varje läge har dessutom 5 olika hastighetsval. Enkel justering av acceleration och motstånd med hjälp av EasyGo-boxen ser till att Yomper anpassas efter dina individuella behov.
EasyGo-boxen kan fästas på benet eller alternativt direkt på rullstolsramen.

Vårdarstyrning

Som tillval finns det en vårdarstyrning som enkelt monteras på rullstolshandtaget. Den maximala hastigheten är 6km/h.

  • Specifikationer
  • Manuals
  • Downloads / Media

Specifikationer

Totalvikt

6,2 kg

Vikt Yomper (utan batteri)

4,65 kg

Max. Brukarvikt

150 kg

Batterityp

24V10Ah lithium-ion

Laddningstid

4 timmar

Motoreffekt

250W

Max. motorkraft

450 W

Räckvid

34km (med det stora batteriet, standard)

Max. backtagning

16%

Lägen

2 lägen (inomhus och utomhus)

Garanti

2 år

Downloads/Media

Läs PDF för mer detaljerad information om produkten.