fbpx

Lediga tjänster

Vår ambition är att skapa ökad frihet för våra kunder genom utveckla innovativa och smarta tillbehör för rullstolar. Vår framgång börjar alltid med en sak – rätt människor och rätt kompetens. Det kräver erfarenhet, nyfikenhet, målmedvetenhet och viljan att lyckas. Vi sätter därför våra medarbetare i första hand så att alla som jobbar på Decon känner engagemang, arbetslust och personlig utveckling. Detta är nyckeln till ökade frihet.

 

KMA Chef

Decon Wheel AB söker en KMA Chef
Är du en engagerad och naturlig relationsskapare som brinner för kvalitet-, arbetsmiljö, och miljöfrågor med tonvikt på Kvalitet? Har du erfarenhet av att leda andra samt självständigt driva utvecklingsarbete inom KMA? Då söker vi dig!

Vad innebär tjänsten
· Övergripande KMA-ansvar
· Leder, planerar och fördelar arbetet gällande KMA
· Strategiskt ansvar för att planera och utveckla verksamheten gällande KMA
· Samordning och stöd till centrala stödfunktioner
· Leder och följer upp det strategiska arbetet inom KMA
· Coachar och utvecklar medarbetare inom KMA
· Tillhandahålla riktlinjer, styrande/stödjande dokument och aktuella mallar.
· Strategisk verksamhetsplanering och förbättringsarbete av ledningssystem
· Vara med i upprättandet av mål- och verksamhetsplaner
- Ansvar över kvalitetsledning och uppföljning av reklamationshantering

Rollen som KMA Chef är en ny tjänst och har en viktig stödjande och drivande funktion att leda, kommunicera och ge stöd i kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor. Du kommer att strukturera och organisera det systematiska arbetsmiljöarbetet för hela bolaget samt säkerställa att vi arbetar efter våra rutiner, mallar och avtal. Du arbetar operativt med kvalitetsfrågor samt ansvarar för att vi ständigt arbetar och utvecklar produkter med kvalitet. Du ansvarar för kommunikation mellan avdelningar och blir spindeln i nätet.
Vem är du
Vi söker dig som har en gedigen högskoleutbildning och erfarenhet från KMA arbete och vi ser det som meriterande om du har en specialistkunskap inom kvalitetsområdet och tidigare haft motsvarande roll som KMA-chef eller liknande. Meriterande om du har erfarenhet från medicintekniska branschen. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har B-körkort och har en självklar datorvana. Du är stresstålig, flexibel och gillar högt tempo.
Som person är du framåt och driven samt har förmåga att fatta beslut utifrån ett helhetsperspektiv. I rollen som KMA-chef kommer du att ha många kontaktytor såväl internt som externt, så det är av stor vikt att du har förmågan att kommunicera samt bygga relationer på olika nivåer.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och som person tror vi att du har mycket energi och är engagerad, lättsam, lyhörd och organiserad.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande jobb där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå uppsatta mål. Du blir en viktig del av en företagskultur som präglas av kundfokus, entreprenörsanda och utveckling. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och erbjuder utvecklande arbetsuppgifter i en ständigt utvecklande verksamhet.
Om Decon
Decon bildades som ett fristående företag vid årsskiftet 2002. Inriktningen då är den samma som nu, att utveckla och producera kvalitetstillbehör till rullstolar. Enkla att använda såväl för brukare som för vårdare, i olika situationer och miljöer. Vi arbetar ständigt för att hålla en hög kvalitetsnivå på både produkter och kundbemötande.

Anställningsvillkor
Heltid Tillsvidare

Ansök senast 2021-09-30
Skicka mejl till nathalie@decon.se
CV och personligt brev.