Tjänster

Utprovning

Vi är ute och reser i vårt avlånga land kontinuerligt. Passa gärna på att kontakta oss om ni behöver hjälp med utprovning av våra produkter. Ring eller maila någon av våra kunniga försäljare så hjälper vi er på bästa möjliga sätt. Kontaktinformationen hittar du här på hemsidan.

Visning

Vill ni fräscha upp kunskap eller kompetens när det gäller våra produkter? Önskar ni ha en visning på någon/några eller rent av alla våra produkter som inte går lika djupt som en utbildning?

Då är ni hjärtligt välkomna att kontakta någon på försäljning så  diskuterar vi igenom ett upplägg som skulle passa er verksamhet och därefter bestämmer vi en datum som passar oss båda.

Utbildning

Då vi har hög kunskapsnivå och lång erfarenhet inom branschen ser vi oss som den perfekta samarbetspartner med er som Hjälpmedelscentral, Landsting, kommun etc. när det gäller utbildning.

Saknar ni någon kunskap eller kompetens när det gäller våra produkter? Eller vill ni ha en ny genomgång? Vi utbildar Tekniker, förskrivare, konsulent osv. direkt hos er genom erfaren personal.

Har ni några idéer eller vill boka in tid, kontakta oss eller skicka intresseanmälan signal, så diskuterar vi igenom ett upplägg som skulle passa er verksamhet.

Rekonditionering

Då vi har lång erfarenhet inom branschen ser vi oss som den perfekta samarbetspartner med er som Hjälpmedelscentral, Landsting, kommun etc. när det gäller båda service och rekonditionering.

Har ni svårt för att hinna med allt som skall hållas i ordning på samtidigt som ni skall hålla er 100% uppdaterade på alla produkter? Då skall ni skicka oss en intresseanmälan eller slå en signal, så diskuterar vi igenom ett upplägg som skulle passa er verksamhet.